A benti szórakozás – Galéria

by

A gyermekek fő védjegye a fékezhetetlen energiájuk és igényük a játékra. Azonban az esős és hideg időjárás sok időt elvesz a játszótéri szórakozásukból.

A Lola bútor Kft lehetővé teszi számukra ezekben az évszakokban is az aktív játék élményét az általuk gyártott galériákkal. Gyártásuk során a biztonságot és a felhőtlen mókát egyaránt figyelembe vettük. A galériák tágasak, több gyermeknek is helyet tud biztosítani, senki nem marad ki az élményből.

A galéria alatt is kényelmesen elférnek a gyermekek.

Valójában minden galéria, kétszintes játék-helyszín, ahol a játék is megosztható.  A több korlátos lépcsők biztonságot nyújtanak minden korú gyermeknek, nincs szükség szigorú felnőtti figyelemre.

A különböző dekorációkkal felszerelt galériáink beindítják a gyermekek kreativitását, fantáziáját, eljátszhatják a hercegnők megmentését a kastélyból vagy akár erdőben élő tündéreknek is képzelhetik magukat.

 A dekoráció nélküli galériák nem adnak keretet a képzeletnek, akármivel felruházhatják azt az óvodások.

A Lola Bútor Kft, hat különböző galériát ajánl az óvodáknak, mindegyik terméket ugyanolyan gondossággal és figyelemmel gyártja, hogy mind a gyermekek, mind az óvónők elégedettek legyenek. 

És ebben az időben biztosan nem kell aggódni hogy megfáznak játék közben.

Lola 450 galéria bástya dekor
Lola óvodai galéria 750
Góliát óvodai galéria