Gyermekmentő alapítvány támogatása

by

Örömmel jelentjük be, hogy 2021-ben a Magyar Gyermekmentő Alapítványt támogatják a tőlünk vásárolt óvodai bútorokkal. (21.01.15)

Akármikor történhetnek balesetek, a legbiztonságosabb tevékenység során is beüthet a krach. A mindennapi hírekben általában a vezető hírek között szokott lenni, ha egy gyermek megsérül, hisz mindenkit érzékenyen érint egy ilyen esemény. A baleset lehetősége meghúzódik mindenkor és mindenhol, az asztal hegyes sarka, a magas hotelkarfa, az egyenetlen járda. Természetesen nem lehet a gyermeket sisakban és buborékfóliában tartani, hogy biztos ne történjen semmi, nem gondolhatunk mindig a baleset lehetőségeire.

Ebben segít a Magyar Gyermekmentő Alapítvány munkája, mert ők egyszerre próbálja őket megelőzni, valamint segítséget nyújtani, ha mégis megtörtént a baj. Az alapítvány 15 éves működése során 32.000 gyermeket mentett meg és 37.000 szülő vett részt az elsősegély tanfolyamaikon. Gyermek Mentőorvosi Kocsikat használva személyautóval érkeznek a baleset helyszínére a szakorvosok és szakápolók ellátják a sérültet, utána kórházba szállítják. Az elsősegélynyújtó tanfolyamaik ingyenesek, országszerte tartják őket szakmabelieknek és laikusoknak. Régóta dolgozunk ezen a projekten, hisz szívünkön viseljük a gyermekek egészségét.

Ötletbörzéink során biztosak voltunk benne, hogy olyan alapítvány támogatását szeretnénk megszervezni, amelyik gyermekekkel foglalkozik. Szeretnénk mi is a gyermekek védelmében és megsegítésében részt venni, ezért döntöttünk úgy, hogy minden óvodai bútor megrendelésből, tehát veletek közösen támogatjuk a szervezetet. Vegyél részt te is ebben a projektben, segítsük őket együtt!

További információért keresd fel az alapítvány weboldalát: http://www.mgya.org/

 

Termékeinket megtekintheti:

Webáruház: https://lolaovi.hu/