lolabutor

Hogyan válasszunk óvodai bútorokat?
Óvodai bútorok vásárlásakor több szempontot figyelembe kell venni. Összeszedtük a legfontosabbakat, hogy tudatosan választhasd ki azokat a bútorokat, amikre a gyerekeknek szüksége van. Az óvoda az első hely ahol  a gyermekek megismerkednek az osztálytermi elhelyezkedéssel. 

lolabutor

Hogyan válasszunk óvodai bútorokat?

Óvodai bútorok vásárlásakor több szempontot figyelembe kell venni. Összeszedtük a legfontosabbakat, hogy tudatosan választhasd ki azokat a bútorokat, amikre a gyerekeknek szüksége van. Az óvoda az első hely, ahol a gyermekek megismerkednek az osztálytermi elhelyezkedéssel. 

 Ne ragaszkodjunk ahhoz, hogy egyfélék legyenek az asztalok és székek, rendezzük be a szobát különböző fajtájú, alakú, árnyalatúakkal hogy a gyerekek számára érdekes maradjon.

Az óvodás gyerekek számára olyan helyszínt kell biztosítani, ami gyermekbarát. A csoportszobának világosnak és sokszínűnek kell lennie, hogy hívogató legyen az óvodások számára és megtartsa a figyelmüket. A bútoroknak megfelelő méretűeknek kell lennie és úgy kell őket elrendezni, hogy a rendelkezésre álló teret teljesen kihasználják. Azzal, hogy hagyjuk, hogy a gyermekek szabadon mozogjanak és felfedezzék környezetüket fejlesztjük őket fizikailag és mentálisan is. A szabadon álló helyeket tanácsos különleges célra kialakítani, mint például egy olvasó vagy csendes sarok, játék sarok vagy kézműves sarok. 

Válasszunk!

Asztalok és székek

A csoportszobába tökéletesen megfelelő bútor egyszerre funkcionális és biztonságos. A tervezésnél a lista elején az asztalok és székek állnak. Mind a méret mind a kivitelezés óvodás gyermekeknek kell, hogy készüljön. Figyeljünk, hogy ne legyenek éles szélei, durva felülete, de legyen vibráló. Nagyon sokféle asztal érhető el, amik különbözőek formában, árnyalatban. Ne ragaszkodjunk ahhoz, hogy egyfélék legyenek az asztalok és székek, rendezzük be a szobát különböző fajtájú, alakú, árnyalatúakkal hogy a gyerekek számára érdekes maradjon. 

Tárolók

A tárolók is fontos szerepet kell hogy betöltsenek a csoportszobák tervezésekor. A gyerekek fontos képességet sajátítanak el a tárolók használatával, hogy mindennek van helye és ott is kell őket tartani. A tárolók méretét vegyük figyelembe megrendeléskor, hogy előreláthatólag a használt eszközök elférjenek benne. Itt is tanácsos törekedni a sokszínűségre, nem egyfajtát rendelni. Az öltöző szekrények amikben a sapkájukat, kabátjukat tartják az önállóság érzetét adja a gyerekeknek. Ugyanazok érvényesek, mint a tárolókra. Az öltözőszekrények mérete legyen ideális arra, hogy egy kisgyermek hátizsákja, téli felszerelése elférjen benne, és a megjelenésük legyen egyedi.

Amit mi tudunk kínálni

Weboldalunkon minden beszerezhető, ami egy óvodai csoportszobába szükséges lehet. 6 fajta óvodai asztal és szék közül lehet választani, amiket életkornak megfelelő méretezéssel készítünk el. Ezen felül az ülőlap magassága és a felületkezelés választható, így teljesen az ön igényei szerint kialakítható. Több csoportszoba szekrény áll megrendelőink rendelkezésére, mind színes és egyedi megjelenéssel. 12 öltözőszekrényünk közül többnél is lehetőség van a termék saját igényű megváltoztatására, valamint játéktárolóink biztosítják a csoportszobai rendet.