lolabutor

Itt a nyár! Az óvoda felújítások ideje
A nyári szünet tökéletes lehetőséget ad arra hogy felújítsd óvodádat! A rohanó mindennapok helyett több idő van kiválasztani a megfelelő bútorokat, egyszerűbb összeegyeztetni a szállítást, a bútorok elhelyezését, és a gyermekek új környezetbe térhetnek vissza szeptembertől.

lolabutor

A nyári szünet tökéletes lehetőséget ad az óvodák felújítására! A rohanó mindennapok helyett több idő van kiválasztani a megfelelő bútorokat, egyszerűbb összeegyeztetni a szállítást, a bútorok elhelyezését, és a gyermekek új környezetbe térhetnek vissza szeptembertől.

Meglepetés a gyermekeknek

Több érv is szól a nyári felújítás és bútorvásárlás mellett. Képzeljük el a gyermekek arcát, akik a már jól ismert bútorok helyett újabb és színesebb berendezéssel találkoznak a nyári szünet után. A gyerekekre nagy hatással van hogy milyen a környezetük, ha megfakult, megkopott bútorokkal vannak körülvéve a hangulatuk ezt tükrözheti. Arról nem is beszélve, hogy a megviselt bútorok potenciális veszélyforrás is a gyerekekre nézve. Ellenben ha sokszínű, változatos bútorokkal vesszük őket körül, a viselkedésükre is hatással lesz, a vibráló színek életre keltik magát az óvodát is. Webáruházunkban számos olyan terméket találsz, amik túllépnek a mindennaposság és egyszerűség keretein, galériáink ösztönzik a gyermekek kreativitását és új lehetőségeket biztosítanak a játékra.

Nyáron egyszerűbb

A nyári szünet alatt a gyermekek otthon vannak, így több idő jut arra hogy felmérjék az óvoda állapotát, eldöntsék, mit szükséges felújítani, és kiválasszák, melyik bútorokat szeretnék, ha elkészítenénk Önöknek. Nyáron, mikor nem kell a sok gyermeket felügyelni, nem kell rohangálni utánuk, egyszerűbb megszervezni a bútorok szállítását, utána pedig az elhelyezését. Könnyebb az Önök számára is, ha addig a rövid ideig csak azzal kell foglalkozni hogy „De jó! Megérkeztek a bútorok”, és nincs a háttérben az aggodalom hogy „Jaj amíg itt vagyok, csak egyik gyerekkel se történjen baj!”.

egyedi óvodai, bölcsődei bútor

Megjelenés

Tény, hogy nem minden a látszat, de nagyon is számít a megjelenés. Egy óvodának, ahol gyermekek nevelése és játéka folyik, pláne. Az óvoda presztízsét is emelik az új, megfelelő bútorok, és sokkal jobb véleménnyel lesznek az emberek egy olyan intézményről, amiről süt, hogy minőségi és biztonságos bútorokkal tölti meg termeit. Nem szabad elhanyagolni a megjelenés fontosságát, ez ad részben az óvodának hírnevet és ez alapján is alkotnak véleményt az emberek.

Aki nem siet, az lemaradhat!

A legtöbb rendelés nyáron érkezik meg hozzánk, a fent ismertetett okokból. Viszont mi sem vagyunk robotok, vannak limitjeink. Ezért kérünk, hogy minél hamarabb adják le rendelésüket hozzánk, így biztosítva hogy minél hamarabb meg is érkezzen Önökhöz a kiválasztott bútor.