lolabutor

Lehull a lepel, a rajzverseny díjáról
Mint előző posztunkból kiderült, jubileumi rajzversenyt tartunk az idén! Ez a poszt pedig lerántja a leplet hogy mit nyerhet a győztes!

lolabutor

Lehull a lepel

Mint előző posztunkból kiderült, jubileumi rajzversenyt indítunk az idén! Ez a poszt pedig lerántja a leplet arról, hogy mit nyerhet a győztes!

Nyereményünk a webáruházunkban nem olyan rég megjelent Virágos szekrénysort választottuk. A Virágos rét amit megjelenít, 6 elemből áll, melyek külön-külön is beszerezhetőek. Összesen 3 méter és 90 centiméter széles, és mint a képen is látható, elegendő mennyiségű tárolóhellyel rendelkezik. Ebben az összeállításban a polctól a fiókos kivitelezésig minden megtalálható. Színei kellemes, tavaszias összhatást nyújtanak a csoportszobákba és ami nagyon fontos, a gyermekekhez vannak méretezve.

A képek a műhelyben készültek az összeszerelés végeztével. Semmiképp ne maradjatok le lurkóitokkal a lehetőségről, hogy egy vadonatúj szekrénysor díszíthesse a csoportszobátokat. Mi itt a Lola Bútornál mindannyian nagyon izgatottan várjuk a versenyt, a szebbnél szebb rajzok beérkezését. Kövesd te is a rajzverseny részleteit Facebook oldalunkon!

Ha több információt és képet szeretnél az új bútorainkról látogass el a https://lolaovi.hu/hubba oldalra!