lolabutor

Mese szekrények melyek mesebelivé varázsolják az óvodát és a bölcsődét
Webáruházunkban az óvodai bútorok mellett bölcsődei bútorok, szekrények is megtalálhatóak. 14 szekrény és szekrénysor közül lehet választani, és nem véletlenül mese szekrények a nevük. Állatos mintázatuk és pasztell színük minden bölcsődét és annak lakóit mesevilágba repíti.

lolabutor

Mese szekrények melyek mesebelivé varázsolják az óvodát és a bölcsődét

 

Webáruházunkban az óvodai bútorok mellett bölcsődei bútorok, csoportszoba szekrények is találhatóak. 14 szekrény és szekrénysor közül lehet választani, és nem véletlenül mese szekrények a nevük. Állatos mintázatuk és pasztell színük minden bölcsődét és annak lakóit  mesevilágba repíti. Megnyugtató színűk és kedves mintázatuk a gyermekek lelki világát is nyugottá, harmonikussá tehetik.

 


Az erdei állatvilágot bemutató, Vackor szekrénysoron szereplő állatok: medve, szarvas, nyuszi, pillangó, süni és a madarak. A jellegzetes növényvilág megjelenik a mintázatban. 

 

Szekrénysorok

A Lola bútor webáruházában, két mese szekrénysor található, ami két különböző állatvilágot mutat be. Pasztellzöld háttérrel jelenik meg az erdei állatvilág, pasztellsárga háttérrel pedig a szavanna és állatai. Az egész szekrénysor beszerzése azért ajánlatos, mert így egy komplett, stílusában és témájában is összetartozó bútort kaphatunk. Férőhely kapacitása lehetővé teszi hogy rendezetten tartsuk a óvodai és bölcsödei csoportszobát. 

Különálló elemek

A szekrénysorok elemei külön is megvásárolhatóak. Minden elem megtalálható és kosárba tehető a https://lolaovi.hu/hubba oldalon. Variálható a két szín és a minták is. Ez egy egyedülálló lehetőség, aminek köszönhetően csak a szükséges elemeket kell megvásárolni. Ha valamelyik elemre nincs igény, kihagyható a megrendelésből. A szekrénysor 5 különálló elemén kívül beszerezhető két nyitott polcos elem is. 

 

Az árak is a bölcsis mérethez igazodnak. 

 

  Mennyibe kerül
Vackor-Jumbo szekrénysor 140 600 Ft
Vackor-Jumbo kétajtós elem 38 100 Ft
Vackor/Jumbo kétajtós elem nyitott felsőrész 31 100 Ft
Vackor/Jumbo középen 2 kisajtós 29 700 Ft
Vackor/Jumbo középen nyitott kisajtós 41 600 Ft
Vackor/Jumbo kezdő-záró elem 14 900 Ft

 

Tanuljunk!

A tematizált bútorok lehetőséget biztosítanak a játékra és tanulásra, amellett hogy esztétikusak. A szekrénysorokon megjelenő állatok megtaníthatóak a kisgyerekeknek, és játékká is fordíthatóak.

 

 

 

Az erdei állatvilágot bemutató, Vackor szekrénysoron szereplő állatok: medve, szarvas, nyuszi, pillangó, süni és a madarak. A jellegzetes növényvilág megjelenik a mintázatban. 

 

Hazánkban ezek az állatok jelen vannak és megtalálhatóak, így fontos hogy a kisgyermekek minnél jobban és hamarabb megtanulják a körülöttük lévő természet lakóit. Sok kisgyermek már ismeri ezeket az állatokat és nekik már az AHA érzést erősítheti egy-egy minta felismerése. Ezen kívül a lehető leghamarabb el kell kezdeni tanítani a gyerekeket az erdő és a benne élő állatok szeretetére és tiszteletére. A tudatod környezet nevelésre is már nagyon korán hozzá kell kezdeni. 

 

A Jumbo szekrénysoron a szavannai állatvilág van reprezentálva. Megtalálható rajta a legismertebb állatok kavalkádja: majom, zsiráf, oroszlán, papagáj és teknős. Itt a növényvilág a pálmafa és a pampafű mintájával tárja a gyermekek elé a szavanna növényvilágát.  Ezek az állatok és maga a téma is egzotikus, sok kisgyermek érdeklődik irántuk. Nem mindennap találkoznak ilyen állatokkal, de mégis fontos hogy ismerjék őket és környezetüket.