lolabutor

Rendkívüli munkarend
Rendkívüli munkarend és koronavírus-járvánnyal kapcsolatos tájékoztató a Lola Bútornál. Kedves megrendelőink! Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy a műhelyünkben jelenleg a gyártások csökkentett módban még zajlanak, de ez az általános helyzet változásával, illetve a vonatkozó kormányzati intézkedésekkel bármikor változhat. Ebben a sajnálatos és rendkívüli helyzetben a legtöbb felelős vállalkozáshoz hasonlóan a Lolánál is óvintézkedések kerültek bevezetésre, egymás […]

lolabutor

Rendkívüli munkarend és koronavírus-járvánnyal kapcsolatos tájékoztató a Lola Bútornál.
Kedves megrendelőink!
Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy a műhelyünkben jelenleg a gyártások csökkentett módban még zajlanak, de ez az általános helyzet változásával, illetve a vonatkozó kormányzati intézkedésekkel bármikor változhat.
Ebben a sajnálatos és rendkívüli helyzetben a legtöbb felelős vállalkozáshoz hasonlóan a Lolánál is óvintézkedések kerültek bevezetésre, egymás egészségének megőrzése érdekében.
Fontos, hogy a jelenlegi időszakban nem tudunk hivatalos árajánlatot adni (amin szerepelnie kell a szállítási határidőnek) mert nem látható az alagút vége!
Törzsvásárlóink eddig is tapasztalhatták, hogy a normál működés során is 15 éve, a legnagyobb odafigyelés ellenére mi is hibázhatunk, amit igyekszünk lehetőségünkhöz képest kiküszöbölni, de most alapanyag ellátási probléma is várható. Ezért már most minimum 2 hónap ráhagyással kell számolni az óvodai bútorok szállítások teljesítésére.
A Másik nagyon fontos tényező, amit figyelembe kell venni, hogy a kormány a közoktatási intézmények mellett az óvodák bezárását is ajánlotta, és mint azt tudjuk a felelős önkormányzatok ezt meg is tették. Bár az előírások betartásával és a fertőtlenítésekkel biztosan nem lehetne gond egy-egy szállítás alkalmával, de esélyt sem szabad adni a vírus esetleges terjedésének.
Minden folyamatban lévő megrendelés kapcsolattartójával külön egyeztetünk telefonon.
Berze Tamás, Lola Bútor 2020.03.17.