lolabutor

Szélesítjük a fókuszt
Mint már biztos tudod, a Lola Bútor Kft. főleg óvodai bútorokkal foglalkozik, de készítünk irodai, iskolai, és bölcsődei bútorokat is. Indítunk egy új sorozatot a blogon, ami a bölcsődei bútorokkal fog jobban megismertetni téged.

lolabutor

Szélesítjük a fókuszt

Mint már biztos tudod, a Lola Bútor Kft. főleg óvodai bútorokkal foglalkozik, de készítünk irodai, iskolai, és bölcsődei bútorokat is. Indítunk egy új sorozatot a blogon, ami a bölcsődei bútorokkal fog jobban megismertetni téged. Számos új bútorral tudunk szolgálni, amelyek egyedivé varázsolják az óvodádat.

Miről is lesz szó?

A sorozat olyan cikkekből fog állni hogy minden részletet megtudj az általunk készített és szállított bölcsődei bútorokról, a bölcsődei bútorok hatásáról és fontosságáról, szállításuk történeteit is elmeséljük. Ezeknek a bejegyzéseknek a célja, hogy alapos tudással rendelkezz bútorainkról és szükség esetén felelősségteljes döntést tudj hozni. Csak úgy tudod eldönteni, hogy milyen bölcsődei bútort szeretnél és honnan szeretnéd őket megrendelni, ha a lehető legalaposabban körüljárod a témát, megszerzed a szükséges információkat és mérlegelsz. Mi semmilyen információt nem tartunk vissza tőled, mindent megosztunk veled.

Bölcsődék berendezése

Elsőként arról szeretnénk beszélni hogy a bölcsődék fontosságát hajlamosak vagyunk alul értékelni, mondván a gyermek úgy se fog emlékezni az ott történtekből semmire, olyan fiatal. Ez megbocsájtható tévedés, a logika ténylegesen azt diktálja, hogy az ilyen korban történt események nem lesznek maradandó emlékek a gyermek későbbi életében. Azonban nem felejthetjük el a különböző fejlődéseket, amik a bölcsőde falain belül történnek egy kisgyermekkel, az új szociális interakciókat, a kognitív képességek fejlesztését, és általánosságban a megismerkedést az újjal.

A csoportszobák bútorainak berendezésének kiválasztásáról több cikket írtunk már, kihangsúlyozva és megmagyarázva miért fontos 1-1 szempont a kisgyermekek érdekében. Lehet ez a biztonság, tartósság, a bennük rejlő lehetőségek. Viszont az óvodák esetében megfigyelhető problémával a bölcsődéknek is szembe kell nézniük, a kevés támogatással és a limitált lehetőségekkel.

Mindenki szeretné a gyermekének a legideálisabban berendezett intézményt kiválasztani, de az ilyen bölcsődék száma egyre alacsonyabb. Itt jön képbe az a hozzáállás, hogy úgy se fog rá emlékezni, amíg biztonságosak a bútorok nem számít a külcsín. Fontos azonban emlékeznünk, hogy a szín-összeállítások milyen hatással lehetnek kisgyermekünkre, hisz befolyásolhatja a hangulatát. A színek összhangja olyan közeget tud teremteni, ami megfelelő egy gyermek számára, de olyat is, ami negatív hatással lehet rá. Az igényes berendezés és megjelenés megismertet a gyermekkel egy új teret, ami nem az otthon, és pozitív hatással lehet rá. Ellenben egy leharcolt bútorokkal telepakolt csoportszoba olyan első képet alakíthat ki a gyermekben a nagyvilágról, hogy az otthon falain kívül nem talál kellemes és megnyugtató teret.

Semlegesség

A gyermekek számára a bölcsőde az egyik első szocializációs lehetőség kortársaikkal, amihez megfelelő, semleges légkör szükséges. Nem szabad összekeverni a gyerekek számára semleges és felnőttek számára semleges berendezéseket. A gyerekeknek meg kell teremteni a játékosságot, a kreatív elemeket hogy megfelelő ütemben fejlődhessenek.

Webáruházunk adta lehetőségek

Webáruházunkban rengeteg terméket találhatsz, a legtöbb bútorunkat az általad megadott méretek alapján készítjük el, így kisgyermekek számára is beszerezhető. A HUBBA fantázianevű bútorainkat ajánljuk bölcsődék berendezésére, például a Vonatos szekrényeket és a Mese szekrénysorokat, de a teljes ismertetésért látogass el weboldalunkra! Természetesen ezek a bútorok óvodákba is rendelhetők. Ezen bútorok forgalmazását 2021-ben kezdtük el, és örömmel látjuk a növekvő érdeklődést irántuk. Több tematizált bútor beszerezhető nálunk, aminek elemei egyben és külön is megrendelhetők.

A színválasztások összhangot adnak a bútoroknak és a minták megragadják azt, ami a gyermekek számára érdekes és izgalmas lehet. A választható témák lehetőséget adnak arra, hogy akármilyen témában rendezzük be a csoportszobát, rendezhetünk szafari partit vagy hercegnő szöktetést, minden az óvodai dolgozók kreativitásán múlik. Keresd fel weboldalunkat, ha még nem láttad az említett bútorokat, és engedd szabadjára a fantáziád, hogy mennyi lehetőség rejlik ezekben az elemekben.