Inez Óvodai Öltözőszekrény

115 300 Ft148 000 Ft

Ahogy a gyerekek belépnek az óvodába, legelőször az öltözőben kell, hogy megszokják a saját helyüket. A szekrények kiemelkedő szerepet játszanak ebben a folyamatban. Azok a szekrények nem csupán tárolók, hanem egy kisgyermek számára az első saját kis szentélyek.

Az ideális óvodai öltözőszekrény olyan, mint egy kis varázsdoboz. Minden apró polc, rekesz és fogantyú tervezésénél a gyermeki szükségletekre gondoltunk. A kis kezekhez illeszkedő fogantyúk könnyű kezelhetőséget biztosítanak és az ajtók kinyitása egy könnyű mozdulat. A praktikus tervezés a mindennapi rutin részévé teszi az öltözködést, miközben kialakítja az önállóság érzését a kicsikben.

Az INEZ nyitott kivitelű szekrény felső részében elférnek a gyerekek kisebb ruhái, míg az ajtós szekrényben a nagyobb darabok és a személyes tárgyak. A cipőket az alumínium cipőtartó rácson lehet elhelyezni, ami igazán praktikus a csapadékos időszakban.

Szállítási időpontot a helyszín és darabszám ismeretében tudunk adni ami az árajánlaton feltüntetett érvényességi időn belüli rendelésnél tartható.

INEZ óvodai öltözőszekrény 3, 4 és 5 személyes kivitelben, választható színes ajtókkal.

Az 5 szín közül bármilyen szín választható tetszés szerint.

Méretek:
Magasság: 135 cm
Szélesség: 3 személyes:83 cm, 4 személyes:109 cm, 5 személyes:136 cm

Mélység: pad 50cm, felső rész 25 cm

További információk

Ajtószín

natúr, színes

Alapszín

juhar, bükk, fenyő

Férőhely

2 személyes, 3 személyes, 4 személyes, 5 személyes

Fogó

fa fogó, mesefigurás fogó, nincs