PLÚTÓ Fenyő Óvodai Szék

17 900 Ft19 700 Ft

Borovi fenyő óvodai szék

Leírás

A borovi fenyőből készült óvodai székek kifejezetten népszerűek az óvodai környezetekben. Az anyag könnyű, de egyben rendkívül strapabíró, ami fontos szempont lehet a kisgyermekek mozgékony mindennapjaiban. A borovi fenyő időtlen, természetes szépségével hozzájárul az óvoda meleg és barátságos atmoszférájához. Az egyszerű, letisztult kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy a székek könnyen illeszkedjenek bármilyen óvodai témához vagy színvilághoz.

A borovi fenyőből készült székeink időtlen szépséget hoznak az óvoda minden szegletébe. A könnyű és strapabíró anyag biztosítja a tartósságot, míg az egyszerű kialakítás lehetővé teszi, hogy gond nélkül illeszkedjenek akármelyik óvodai környezetbe.

És akkor most jöjjön a Plútó! Felületkezelés szempontjából lakkozottan vagy lakkozás nélkül rendelhető, 22, 26, 30 és 34 cm-es ülőlap magassággal.

0 korcsoport(1-2 év) 22 cm
1 korcsoport(2-3 év) 26 cm
2 korcsoport(3-5 év) 30 cm
3 korcsoport(5-7 év) 34 cm

A borovi fenyő jellegzetes színei, mint a sárgásbarna vagy vörösesbarna, önmagukban is varázslatos atmoszférát teremtenek. Ezek a meleg és földszínű árnyalatok összhangban vannak a természettel, így kiválóan illeszkednek az óvodában kialakított barátságos térbe.

A borovi fenyő az elnyelt fényt természetesen sugározza vissza, ami a tér világosabbá és vidámabbá tételéhez járul hozzá.

Ez egy könnyen kezelhető fafaj, amely lehetővé teszi a finom kidolgozást és simítást. Ennek eredményeként az óvodai bútoroknak puha, kényelmes érintést kölcsönöz, amely megkönnyíti a gyermekek számára az érintkezést velük. Ez a puhaság és kényelem hozzájárul a gyermeki élmények pozitív érzéseinek kialakításához.

Kiválóan párosítható a Júnó és a Timon fenyőasztalokkal, melynek lapját fenyő fautánzatú laminált bútorlapból készítjük, mégpedig azért, mert ezek az anyagok még ellenállóbbak a napi használatból eredő kopásnak.

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 32 × 32 × 62 cm
Ülőlap magassága

22 cm (1-2 éveseknek), 26 cm (3 éveseknek), 30 cm (4-5 éveseknek), 34 cm (6-7 éveseknek)

Felületkezelés

Lakkozás nélkül, Lakkozva