TIP-TOP Óvodai Öltözőszekrény (szimpla polcos, 6 személyes)

135 900 Ft

Tip-Top óvodai öltözőszekrény felül kis ajtókkal.

Ahogy a gyerekek belépnek az óvodába, legelőször az öltözőben kell, hogy megszokják a saját helyüket. A szekrények kiemelkedő szerepet játszanak ebben a folyamatban. Azok a szekrények nem csupán tárolók, hanem egy kisgyermek számára az első saját kis szentélyek.

Az ideális óvodai öltözőszekrény olyan, mint egy kis varázsdoboz. Minden apró polc, rekesz és fogantyú tervezésénél a gyermeki szükségletekre gondoltunk. A kis kezekhez illeszkedő fogantyúk könnyű kezelhetőséget biztosítanak és az ajtók kinyitása egy könnyű mozdulat. A praktikus tervezés a mindennapi rutin részévé teszi az öltözködést, miközben kialakítja az önállóság érzését a kicsikben.

A TIP-TOP szekrény felső ajtós részében elférnek a gyerekek személyes tárgyai, a vállfatartón pedig a ruhás zsákok. A cipőket a cipőtartó rácson lehet elhelyezni. Az öltözőszekrény fém lábakon áll, ami megkönnyíti a padló tisztántartását.

Szélesség: 3 osztásos, 6 személyes: 127 cm (40 cm/osztás), magasság: 140 cm (30cm-es ülőlap magasság esetén), pad mélység: 50 cm, felső rész mélység: 25 cm

Tip-Top óvodai öltözőszekrény felül (választható színű) ajtókkal ami takarja a függönysínt, középen rekeszenként két főre való dupla fém fogas, kihúzható vállfatartó, színazonos vagy fehér hátfal, a pad alatt pedig választható színű fém keret, fém láb.

Kihúzható vállfatartó
Dupla ágú fém fogas
Függönysín csipeszekkel
Cipőtartó rács
Fém lábak (választható szín)

 

További információk

Alapszín

juhar, bükk, fenyő

Fémláb szín

citrom, kék, narancs, piros, zöld