Új év, új termékek

by

Új év új… Végtelen lehetőség van befejezni ezt a mondatot, mégis a mottó nem tart februárnál tovább. Az év legnagyobb kliséje nem maga a fogadalom, hanem hogy egy idő után mindenki elfelejti.

Maga a fogadalom motiválóan hathat, kiválasztani egy vagy  (ha bátor vagy) több aspektusát az életednek, amit megszeretnél változtatni vagy szüntetni erős kezdést ad egy új évnek. Idén mi is tettünk egy fogadalmat, és képzeld, már meg is valósult. Új év, új TERMÉKEK. Számos új minőségi és kreatív óvodai bútorral tudunk neked idéntől szolgálni, olyanokkal is, amiket eddig elképzelni se tudtál. Olyan bútorokra adunk neked lehetőséget, amiket átböngészve rájössz, ez az új év forradalmi változásokat hozhat. Nem csak nekünk, hanem neked, de főleg a gyermekeknek.

 

Az óvodai környezetben szükségszerű hogy a gyermekiség megjelenjen, hisz a gyermekek számára van berendezve. Sajnos mégis rengeteg helyen a praktikusságot választják a díszítés és játékosság helyett. Ez a vonatos szekrénysor tökéletes kellék az óvodák számára. Helyet biztosít a gyermekek tárgyainak, rendre tanít és vonat megjelenésével, sokszínűségével elámítja a gyerkőcöket.

Nem csak vonat, de vár dekorációjú szekrénysor is rendelkezésre áll. A mesék világának egyik központi eleme a vár és annak lakói, egy ilyen szekrénysor garantálja a gyermeki képzelet szárnyalását.

Meg kell mondanom, sajnálom, hogy nem most vagyok óvodás gyermek. Sajnálom, hogy „az én időmben” nem volt lehetőség ilyen bútorokat vásárolni. Annak viszont igenis örülök, hogy MI tudunk ilyen lehetőséget adni a mai óvodásoknak. Felnőttként is látom magam előtt gyermekként mennyi történetet tudtam volna ilyen bútorok köré írni a magam, otthon pedig szüleim szórakoztatására (igen, biztos szórakoztatóak voltak számukra is). Bízom benne, hogy az új évi fogadalmunk segítségével kisgyermekek sokaságának tudunk sok örömteli órát és kreatív történetmesélést biztosítani.

 

Lola 450 galéria bástya dekor
Lola óvodai galéria 750
Góliát óvodai galéria