CORALL Óvodai Játéktároló Szekrény

377 000 Ft

4 elemes színes óvodai játéktároló szekrény, választható színekkel. Elemenként is rendelhető.

Leírás

Az óvodai csoportszoba szekrénysorok nem egyszerűen csak tárgyak, hanem varázslatos eszközök, amelyek hozzájárulnak a kisgyermekek kényelméhez, fejlődésükhöz és tanulási élményeikhez. Az óvodai bútorok kiválasztása tehát nem csupán egy döntés, hanem egy befektetés a jövő generációjának boldog és sikeres fejlődésébe. A szekrénysorok színes és vidám kivitele hozzájárul az óvodások jókedvéhez, miközben a tér barátságos és invitáló atmoszféráját teremtik meg.
A játéktárolók különböző rekeszekkel, polcokkal és fiókokkal rendelkeznek, hogy segítsenek a gyerekeknek kategorizálni és rendezni a játékokat. Az ajtókkal zárt részek segítenek megőrizni a játékok épségét.

A négy elemes színes óvodai játéktároló szekrény 180 cm magas és 35 cm mély. Elemei közül elsőként említendő a 90 cm széles két ajtós, polcos elem. A második tagja szintén 90 cm széles, alul játéktároló konténerekkel, felül polcos kivitelben. Harmadikként a 45 cm széles, alul három fiókos, közepén nyitott polcos, felül ajtós elem következik. A negyedik rész is 90 cm széles, alul ajtós, felül nyitott polcos.

A játékos dizájnok segítik a gyerekeket azonosítani és könnyen megtalálni a játékok helyét. Kérhetők fa vagy színes mesefigurás fogantyúkkal.

További információk

Alapszín

juhar, bükk, fenyő

Fogó

fa fogó, mesefigurás fogó