PATRIK Óvodai Fiókos Szekrény (magas)

92 700 Ft

Méretei: 180x90x36cm

Cikkszám: PATRIK-LD-318 Kategória: Címkék: , , ,

Az óvodai csoportszoba szekrénysorok nem egyszerűen csak tárgyak, hanem varázslatos eszközök, amelyek hozzájárulnak a kisgyermekek kényelméhez, fejlődésükhöz és tanulási élményeikhez. Az óvodai bútorok kiválasztása tehát nem csupán egy döntés, hanem egy befektetés a jövő generációjának boldog és sikeres fejlődésébe. A szekrénysorok színes és vidám kivitele hozzájárul az óvodások jókedvéhez, miközben a tér barátságos és invitáló atmoszféráját teremtik meg.
A játéktárolók különböző rekeszekkel, polcokkal és fiókokkal rendelkeznek, hogy segítsenek a gyerekeknek kategorizálni és rendezni a játékokat. Az ajtókkal zárt részek segítenek megőrizni a játékok épségét.

Patrik óvodai fiókos szekrény (magas) - Választható juhar, bükk vagy fenyő színben, a fiókok pedig natúr vagy színes kivitelben. Méretei 180x90x36 cm.

A fiókos óvodai szekrényelem remek választás a kisebb tárgyak, művészeti eszközök és személyes tárgyak rendezéséhez. Minden fiók különféle színű, hogy a gyerekek könnyen azonosítsák és rendszerezhessék a tárgyakat. Emellett a hozzáférhető polcok segítik a gyermekeket abban, hogy önállóan megtalálják a szükséges dolgokat, miközben esztétikus környezetet teremtenek az óvodai térben.

Könnyen kihúzhatók a fiókok, amelyek segítik a gyerekeket az önálló rendszerezésben. Praktikus fogantyúk a könnyű kezelhetőség érdekében.

További információk

Méretek 180 × 90 × 36 cm
Alapszín

juhar, bükk, fenyő

Ajtószín

natúr, színes