PATRIK Óvodai Falipolc

67 500 Ft

Méretei: 90x60x36cm

Cikkszám: PATRIK-LD-321 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Az óvodai csoportszoba szekrénysorok nem egyszerűen csak tárgyak, hanem varázslatos eszközök, amelyek hozzájárulnak a kisgyermekek kényelméhez, fejlődésükhöz és tanulási élményeikhez. Az óvodai bútorok kiválasztása tehát nem csupán egy döntés, hanem egy befektetés a jövő generációjának boldog és sikeres fejlődésébe. A szekrénysorok színes és vidám kivitele hozzájárul az óvodások jókedvéhez, miközben a tér barátságos és invitáló atmoszféráját teremtik meg.
A játéktárolók különböző rekeszekkel, polcokkal és fiókokkal rendelkeznek, hogy segítsenek a gyerekeknek kategorizálni és rendezni a játékokat. Az ajtókkal zárt részek segítenek megőrizni a játékok épségét.

Patrik óvodai falipolc – óvodai függeszthető polc, három ajtóval. Választható juhar, bükk vagy fenyő színben, az ajtók pedig natúr vagy színes kivitelben. Méretei 90x60x36 cm

A Patrik óvodai falipolc nem csupán tárolóeszköz, hanem igazi helymeghatározó az óvodai térben. Ez a praktikus és stílusos polc lehetővé teszi a kreatív tervezést és szervezést, miközben a falakat élettel tölti meg. A könnyen elérhető polc ideális könyvek, játékok vagy művészeti eszközök elrendezéséhez, és segít a gyermekek számára az önállóság és rendszerezés készségeinek kialakításában.

További információk

Méretek 90 × 60 × 36 cm
Alapszín

juhar, bükk, fenyő

Ajtószín

natúr, színes