PATRIK Óvodai Íves Záróelem

30 300 Ft

Méretei: 90x36x36cm

Cikkszám: PATRIK-LD-320 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Az óvodai csoportszoba szekrénysorok nem egyszerűen csak tárgyak, hanem varázslatos eszközök, amelyek hozzájárulnak a kisgyermekek kényelméhez, fejlődésükhöz és tanulási élményeikhez. Az óvodai bútorok kiválasztása tehát nem csupán egy döntés, hanem egy befektetés a jövő generációjának boldog és sikeres fejlődésébe. A szekrénysorok színes és vidám kivitele hozzájárul az óvodások jókedvéhez, miközben a tér barátságos és invitáló atmoszféráját teremtik meg.
A játéktárolók különböző rekeszekkel, polcokkal és fiókokkal rendelkeznek, hogy segítsenek a gyerekeknek kategorizálni és rendezni a játékokat. Az ajtókkal zárt részek segítenek megőrizni a játékok épségét.

Patrik óvodai íves záróelem – amely kiváló lezárása lehet egy szekrénysornak. Polcain jól mutatnak az évszaknak megfelelő díszek vagy akár egy-két kiemelt játék. Választható juhar, bükk vagy fenyő színben. Méretei 90x36x36 cm.

A Patrik óvodai szekrények íves záróelemei nem csupán funkcionális elemek, hanem egyben stílusos és kifinomult megoldást kínálnak a tér kialakításához. Az ívelt forma nemcsak esztétikailag vonzó, hanem egyedi karaktert is kölcsönöz az óvodai környezetnek, miközben megőrzi a biztonság és a praktikum fontosságát. Az íves záróelemek egy harmonikus eleganciát teremtenek, melyek tökéletesen illeszkednek a Patrik szekrények egészéhez, kiegészítve ezzel az óvodai tér összességét.

További információk

Méretek 90 × 36 × 36 cm
Alapszín

juhar, bükk, fenyő