PATRIK Óvodai Sarok-Szekrény

66 700 Ft

Méretei: 90x90x90cm

Cikkszám: PATRIK-LD-315 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Az óvodai csoportszoba szekrénysorok nem egyszerűen csak tárgyak, hanem varázslatos eszközök, amelyek hozzájárulnak a kisgyermekek kényelméhez, fejlődésükhöz és tanulási élményeikhez. Az óvodai bútorok kiválasztása tehát nem csupán egy döntés, hanem egy befektetés a jövő generációjának boldog és sikeres fejlődésébe. A szekrénysorok színes és vidám kivitele hozzájárul az óvodások jókedvéhez, miközben a tér barátságos és invitáló atmoszféráját teremtik meg.
A játéktárolók különböző rekeszekkel, polcokkal és fiókokkal rendelkeznek, hogy segítsenek a gyerekeknek kategorizálni és rendezni a játékokat. Az ajtókkal zárt részek segítenek megőrizni a játékok épségét.

Patrik óvodai sarok-szekrény – Választható juhar, bükk vagy fenyő színben. Méretei 90x90x90 cm.

A Patrik óvodai szekrénycsalád sarok eleme kiválóan alkalmazkodik az óvodai teret jellemző kihívásokhoz. Ez az elem nem csupán helytakarékos megoldást nyújt, hanem maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló teret. A sarok elem praktikus és ergonomikus tervezése lehetővé teszi a hatékony tárolást anélkül, hogy feláldoznánk a tér funkcionalitását.

További információk

Méretek 90 × 90 × 90 cm
Alapszín

juhar, bükk, fenyő