TIP-TOP Óvodai Öltözőszekrény (szimpla polcos, 4 személyes)

102 700 Ft

Tip-Top óvodai öltözőszekrény felül kis ajtókkal.

Ahogy a gyerekek belépnek az óvodába, legelőször az öltözőben kell, hogy megszokják a saját helyüket. A szekrények kiemelkedő szerepet játszanak ebben a folyamatban. Azok a szekrények nem csupán tárolók, hanem egy kisgyermek számára az első saját kis szentélyek.

Az ideális óvodai öltözőszekrény olyan, mint egy kis varázsdoboz. Minden apró polc, rekesz és fogantyú tervezésénél a gyermeki szükségletekre gondoltunk. A kis kezekhez illeszkedő fogantyúk könnyű kezelhetőséget biztosítanak és az ajtók kinyitása egy könnyű mozdulat. A praktikus tervezés a mindennapi rutin részévé teszi az öltözködést, miközben kialakítja az önállóság érzését a kicsikben.

A TIP-TOP szekrény felső ajtós részében elférnek a gyerekek személyes tárgyai, a vállfatartón pedig a ruhás zsákok. A cipőket a cipőtartó rácson lehet elhelyezni. Az öltözőszekrény fém lábakon áll, ami megkönnyíti a padló tisztántartását.

Szélesség: 2 osztásos, 4 személyes: 86 cm (40 cm/osztás), magasság: 140 cm (30cm-es ülőlap magasság esetén), pad mélység: 50 cm, felső rész mélység: 25 cm

Kihúzható vállfatartó
Dupla ágú fém fogas
Függönysín csipeszekkel
Cipőtartó rács
Fém lábak (választható szín)

További információk

Fémláb szín

citrom, kék, narancs, piros, zöld

Alapszín

juhar, bükk, fenyő